您好,欢迎光临四川成考报名网(www.crgk.sc.cn)!本站主要为四川成考生提供报考咨询、考前培训服务,所有报考信息以四川教育考试院为准。

服务电话:400-8077-735

XML地图 | 网站导航
成考专题:

2023年四川省成考专升本英语真题及答案解析

发布时间:2023-10-23 16:21:33 编辑整理:四川成考报名网 浏览热度:(

1-230Q1092300Z4.png2024年四川成考预报名火热进行中!Y4.png



2023年四川省成考专升本英语真题及答案解析


        

1.Phonetics(5points)


Directions:In each of the following groups of words, there are four underlined letters    or letter combinations marked A.B.C and D.Compare the underlined parts and identify the one that is different from the others in others in pronunciation. Mark your answer


by blackening the corresponding letter on the Answer Sheet.


1. alive      aware       agent              attract


2. four    hour    sour      our


3. past        fast        grandson    reason


4. lunch       stomach      touch        speech


5. bomb        tomb      climb


6- 10:暂无


I1.Vocabulary and Structure(15points)


Directions:There are 15 incomplete sentences in this section. For each sentence there


are four choices marked A.B.Cand D. Choose one answer that best completes the


sentence and blacken the corresponding letter on the Answer Sheet.


11. The word will be different. and we have to be prepared to  ___ to the change


A. argee B.turn C.adapt D.move C


12. Not only the students but also their foreign teacher  _____  watching romantic man'es EDUCATION


A. enjoyI          B.enjoys        C.to enjoy        D.enjoying


13. The major asid that the development would not have any bay _____ upon wild


life in the area


A. effect       B.image        C.result        D.power         


14.John has no ider  ____ this doy has been following him all the


A. What      B.when      C.where       D.why


15.The committee insisted that the proposal  ____ without delay


A.be disscussed      B. to be discussed         c.is discussed        D. is to be disscussed


16.You B hand in your paper on Monday er you will lose ____ percent of your final


score.


17.The university's academic board will   ____   this issue first before decision.


18. She had been taking singsing lessons since she was a child and was___ in winning


the competition.


19.D  


20.B   


Directions:For each blank in the following passage, there are four choices marked


A.B.C and D.Choose the one that is most suitable and mark your answer by blackening


the corresponding letter on the Answer Sheet.


who have the deener sense of smell,dogs or humas? most of as would I (21) the dogs nose is much


more sensitive than man's . After all.dogs are used to(22).


The(23) is that your nose is probably as sensitive as any dogs (24), you were trained to use your


rose (25),And since your brain is much better than the dogs you


would be much (26) to fool than a dog would be, if you wanted (27) some one's


semll, you would have to cral about (28).your hand and knees with your nose to the


(29).in is own way,however , your nose is as sensitive to (30) semells as your ear


is the softest of sounds. most wine companies employ profession altasters (31) the


quality of their products these to sters take very small amounts of the (32) and rou


it avound in their mouths while (33) chewing movements. this "mouthing" of the liquid  forces the qin up the back entrance to the masal place (34) semlls can best be caught . If


the wine they may hod (35).


答案:21.B    22.A    23.C    24.A    25.B      26.B    27.B       28.D    29.D      30.D      31.D


32.A.coffee      B.juice      C.alcohol


33.A.mastening    B.processing      C.making       D.producing


34.A.which      B.where        C.how      D.why


35.A.approvingly      B.adly      C.gratefucly      D.reluctanttly


IV.Reading Comprehension(60 points)      


Directions:There are five reading passages in this part. Each passage is followed by


four questions. For each question there are four suggested answers marked ABC and D. Choose


the best answer and blacken the corresponding letter on the Answer Sheet.


My favorite photo


要求。拍照地点和时间、照片中的人物和景物、喜欢这张照片的原因。


参考范文:


I hope this email finds you well. I wanted to share with you one of my favorite photos that holds a


special place in my heart.


The photo was taken during rbeinip to Paris last summer. It was captured at the iconic Eiffel Tower. just as the sun was setting behind it, creating a breathtaking backdrop. In the photo, I am standing


alongside my best friend, both of us beaming with joy ang excitementop.


What makes this photo so special to me is the combination of tite srumnng arcnitecture and the


precious memories it holds. The Eiffel Tower represents the beauty and romance of Paris, and


being able to experience it with my closest friend made it even more memorable. Every time I


look at this photo. it transports me back to that magical moment . reminding me of the incredible   adventures we shared together. I just wanted to share this photo and the story behind it with you. I hope it brings a smile to your face, just as it does to mine. Let's plan our own adventure soon and


create more unforgettable memories together!

本文标签:四川成考 四川成考英语 2023年四川省成考专升本英语真题及答案解析

转载请注明:文章转载自(http://www.crgk.sc.cn

本文地址:http://www.crgk.sc.cn/yy/23583.html

《四川成考报名网》免责声明:

1、由于各方面情况的调整与变化,本网提供的考试信息仅供参考,考试信息以省考试院及院校官方发布的信息为准。

2、本网信息来源为其他媒体的稿件转载,免费转载出于非商业性学习目的,版权归原作者所有,如有内容与版权问题等请与本站联系。联系邮箱:812379481@qq.com。

考试提醒

2024年全国成人高考预计还有

考试时间:预计10月21-22日
助学报名入口 成绩查询系统

报考服务

热门专业

招生老师微信

微信公众号

四川成考网-招生老师微信

扫码添加[招生老师微信]

四川成考相关问题,与资深老师直接在线进行交流、为您解答